Ανάψτε τα Φώτα!!!

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 01, 2007

Με μια ειδική εκδήλωση η νύχτα της Πάτρας παίρνει καρναβαλική ατμόσφαιρα αφού την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου και ώρα 19.00 θα ανάψει ο εορταστικός καρναβαλικός φωτισμός δίνοντας την απαραίτητη λάμψη.
Το σύνθημα για το άναμμα των φώτων θα δώσουν στην πλατεία Γεωργίου Α’ ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Εικόνας Πόλης Σπύρος Δεμαρτίνος και ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Αλέξης Σκαρμέας, ενώ η εκδήλωση επιφυλάσσει αρκετές καρναβαλικές εκπλήξεις.
Ήδη από τις 18.30 με αφετηρία την πλατεία Όλγας θα ξεκινήσει μικρή παρέλαση που θα στελεχώνουν η Μπαντίνα του Δήμου Πατρέων, το μουσικό άρμα, ένα νέο άρμα του Καρναβαλιού των Μικρών που αναπαριστά ένα εντυπωσιακό φωτισμένο καραβάκι με ξεχωριστά εφέ, καθώς και παιδιά από το Καρναβάλι των Μικρών. Η μικρή παρέλαση που αντιπροσωπεύει ένα μικρό αλλά διακριτό κομμάτι του Καρναβαλιού των Μικρών θα διέλθει την οδό Μαιζώνος και θα φτάσει στην πλατεία Γεωργίου Α΄, όπου θα γίνει το άναμμα του καρναβαλικού φωτισμού της πόλης. Στη συνέχεια η μικρή παρέλαση θα ακολουθήσει την οδό Κορίνθου και θα κατέλθει τον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου μέχρι την πλατεία Τριών Συμμάχων.